ua en ru

Опозиція вимагає від ГПУ розслідувати саботаж роботи КМДА

Народний депутат від "Батьківщини" Юрій Одарченко звернувся до Генеральної прокуратури України з депутатським зверненням, в якому вимагає невідкладного розслідування обставин видання першим заступником голови КМДА Анатолій Голубченко незаконного розпорядження та вжиття заходів, спрямованих на його строкову скасування. Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

Причиною оголошення вихідного дня називають заняття протестувальниками адміністративної будівлі за адресою Хрещатик, 36. Разом з тим громадяни, які перебувають у приміщенні Київської міської ради не раз говорили про те, що вони не блокують роботи органів влади. Про відсутність такого блокування свідчить те, що співробітники секретаріату Київської міської ради вийшли на роботу в штатному режимі.

Керівник депутатської фракції "Батьківщина" у Київській міській раді Тетяна Меліхова звернулася до керівництва КМДА з вимогою припинити саботаж роботи державної установи, вийти на робочі місця і почати виконувати покладені на них функції. Разом з тим, голова КМДА Олександр Попов сьогодні не відповідає на телефонні дзвінки депутатів, де саме він знаходиться невідомо.