ua en ru

Опозиція визначається з місцем проведення мітингу 1 грудня о 12:00

Опозиція визначається з місцем проведення мітингу 1 грудня о 12:00. Про це РБК-Україна повідомив заступник голови парламентської фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв.

«Зараз йде нарада Координаційної ради. Буде прийнято рішення , що робити далі. Поки що остаточного рішення не прийнято, ми розробляємо план дій. Рішення буде оголошено», - сказав він.

Соболєв вважає, що ні для кого не повинно було бути несподіванкою застосування сили до мітингувальників: «Всім було зрозуміло, що Янукович здатний на силовий варіант вже тоді, коли він повернувся в бік Росії».

При цьому він повідомив, що завтра в Києві пройде раніше запланований мітинг опозиції. «Ніхто не відміняв мітинг на 12:00 в Києві завтра. Де він пройде? Поки не ясно. Раніше формально він мав розпочатися на Європейській площі», - сказав Соболєв.

Він також підтвердив, що главо фракції Арсеній Яценюк і депутати перебуває перебуває в РВВС по вулиці Герцена в Києве. «Поки ми не можемо сказати про кількість постраждалих і затриманих. Але ми все робимо, щоб звільнити тих, хто був затриманий», - резюмував Соболєв.