ua en ru

Опозиція наполягає на розгляді 19 листопада у Раді законопроектів щодо Тимошенко - Яценюк

Опозиція має намір наполягати на тому, щоб у вівторок, 19 листопада, у Верховній Раді України розглядалися ті законопроекти з питання подальшої долі екс-прем'єра Юлії Тимошенко, які вже зареєстровані і внесені членами робочої групи, якщо до тих пір не виникне єдиний узгоджений проект. Про це на брифінгу заявив лідер фракції "Батьківщини" Арсеній Яценюк, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми у вівторок будемо наполягати на розгляді законопроектів, які вже є у Верховній Раді (щодо долі Тимошенко), які внесені членами робочої групи, в тому випадку, якщо не буде єдиного узгодженого законопроекту", - заявив Яценюк.

Він також зазначив, що на сьогоднішній день Партія регіонів так і не запропонувала свій варіант вирішення цього питання, оскільки, навіть зареєструвавши законопроект одного зі своїх депутатів, вона протягом 15 хвилин знову його відкликала.

"За останні два тижні опозиція внесла чотири різних законопроекти, які дають можливість надати Юлії Тимошенко медичну допомогу. Ні на одне з цих законопроектів ПР не дала свої позиції, не внесла жодної статті чи слова щодо цих законопроектів", - підкреслив Яценюк.