ua en ru

Через непогоду ускладнено рух через КПВВ "Мар’їнка"

Через непогоду ускладнено рух через КПВВ "Мар’їнка" Ілюстративне фото (kmu.gov.ua)

Штаб ООС рекомендує перетинати лінію розмежування КПВВ "Новотроїцьке"

Через непогоду ускладнився рух через контрольно-пропускний пункт в’їзду-виїзду "Мар’їнка" у Донецькій області. Про це повідомили у прес-службі Операції об’єднаних сил у Facebook.

Повідомляється, що причиною ускладнення руху стала нерозчищена від снігу ділянка дороги на тимчасово окупованій території.

"Це призводить до обмеженого функціонування цього контрольного пункту, пропуск осіб та транспортних засобів здійснюється не ритмічно", - йдеться у повідомленні.

Для швидкого перетину лінії розмежування у штабі ООС порадили скористатися КПВВ "Новотроїцьке", який знаходиться найближче до "Мар’їнки".

Рух через КПВВ «Мар’їнка» ускладнено У звязку з несприятливими погодніми умовами за межами КПВВ “Мар’їнка” на тимчасово...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Середа, 12 лютого 2020 р.

Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів України продовжив спрощений режим в'їзду дітей на окуповані території Донбасу. Так, до 1 травня 2020 року в'їзд дітей у віці від 14 до 16 років, у яких немає паспорта, може здійснюватися при пред'явленні свідоцтва про народження.

Також РБК-Україна повідомляло, що Україна готова до відкриття КПВВ "Золоте" в районі розведення сил і засобів на Донбасі.