ua en ru

Омелян заявив, що ініціюватиме звільнення керівника аеропорту "Бориспіль"

Омелян заявив, що ініціюватиме звільнення керівника аеропорту "Бориспіль" Фото: Володимир Омелян (РБК-Україна)

Відповідне подання Омелян внесене на розгляд Кабміну завтра

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що ініціюватиме звільнення керівника аеропорту "Бориспіль" Павла Рябікіна. Про це Омелян заявив в коментарі "Українській правді".

За словами Омеляна, відповідне подання він внесе на розгляд Кабінету міністрів України у середу, 12 липня 2017 року.

Крім того, говорячи про причини такої ініціативи, Омелян підтвердив, що це пов'язано з непідписанням договору з лоукостером Ryanair.

"Так, завтра внесу на Кабмін подання про його (Павла Рябікіна, - ред.) звільнення", - сказав Омелян.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за словами Омеляна, керівництво аеропорту "Бориспіль" саботувало переговори і прихід авіакомпанії Ryanair в Україну.

"Я щиро здивувався позиції пана Рябікіна, але він це зробив спеціально для того, щоб в черговий раз точно зірвати переговори. Бо всі речі, які він озвучував, правдиві вони чи хибні, - це конфіденційні речі. Вони не озвучуються публічно. Насправді аеропорт "Львів", ми вже маємо приклади, є докази, підписав абсолютно вигідний для аеропорту договір, контракт з компанією Ryanair. Те ж пропонувалося "Борисполю". Але мета аеропорту "Бориспіль" була інша - заблокувати вхід компанії Ryanair в Україну, а не вести переговори", - заявив міністр.