ua en ru

Олійник не виключив, що завтра парламент не буде продовжувати засідання

Якщо сьогоднішня робота парламенту буде ефективною, у парламентаріїв не буде необхідності працювати завтра на вечірньому засіданні. Про це журналістам заявив народний депутат з фракції Партії регіонів Володимир Олійник, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, на запитання про те, чи планують депутати організовувати позачергові засідання парламенту, Олійник зазначив: "Все залежатиме від результату. Якщо сьогодні ми попрацюємо, то завтра навіщо працювати після обіду? Адже завтра все ж комітети. Якщо буде необхідність у четвер (продовжити засідання ), то в четвер, якщо у п'ятницю, то в п'ятницю ... Ми повинні виконати ті завдання, які стоять перед нами - прийняття законів ".

Також Олійник повідомив, що на даний момент у парламенті проходять консультації, в ході яких вирішується, серед іншого і питання перевиборів по проблемних округах, а також про винесення євроінтеграційних законопроектів для комплексного розгляду в середу.

"Саму ідею (приділити) один день, або півдня для прийняття таких законів ми підтримуємо. Тому що треба мобілізувати всіх, налаштуватися", - сказав Олійник.