ua en ru

На окупований Донбас з Сирії перекинули групу російського спецназу, - ІС

На окупований Донбас з Сирії перекинули групу російського спецназу, - ІС Фото: російська ФСБ (wikimedia.org)

Дана група в 2014 році брала участь у захопленні Новоазовського району

На окупований Донбас з Сирії перекинули групу спецназу російської Федеральної служби безпеки. Про це йдеться в повідомленні координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука у Facebook.

За словами Тимчука, на початку вересня до селища Сєдове Новоазовського району Донецької області перекинули групу спецназу ФСБ з умовною назвою "Град". Він також зазначив, що деякі учасники цієї групи в 2014 році захоплювали даний район у бойових сутичках з підрозділом "Азов". До недавнього часу група брала участь у боях в Сирії.

"Для підтримки їхніх дій зазначеній групі виділена бронегруппа у складі п'яти ББМ (з складу підрозділу "1-го АК ДНР", яка дислокується в Новоазовську)", - додав Тимчук.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». Российские оккупационные войска продолжают обстреливать позиц...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 21 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецьку підрозділи бойовиків самовільно захопили ряд будівель. Командування погрожує задіяти сили "військової комендатури" і "комендантського полку" для їхнього примусового виселення.