ua en ru

У Донецьку підрозділи бойовиків самовільно захопили ряд будівель, - Тимчук

У Донецьку підрозділи бойовиків самовільно захопили ряд будівель, - Тимчук Фото: бойовики на Донбасі (strelkov.info)

Командування бойовиків погрожує примусово виселити їх у казарми

В окупованому Донецьку підрозділи бойовиків самовільно захопили ряд житлових і адміністративних будівель. Про це йдеться в повідомленні координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука у Facebook.

За словами Тимчука, командування ДНР на вимогу російських радників намагається впорядкувати розташування підрозділів у межах Донецька.

"Бойовики декількох формувань самовільно зайняли ряд житлових і адміністративних будівель під свої розташування, які не відображаються у звітних документах, і не мають намірів переселятися до виділеного командуванням "казарменого фонду" в межах міста. Командування бойовиків вимагає від командирів підрозділів звільнити захоплені приміщення і розселитися виключно на території виділених об'єктів, погрожуючи задіяти сили "військової комендатури" і "комендантського полку" для примусового виселення", - додав Тимчук.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». Российские оккупационные войска продолжают обстреливать позиц...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 21 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ватажки ДНР саботують ремонт Південно-Донбаського водопроводу. У СЦКК зазначили, що необхідно відновлення ділянок, розташованих в "сірій зоні".