ua en ru

На окупований Донбас прибули близько 200 російських військових, - розвідка

На окупований Донбас прибули близько 200 російських військових, - розвідка Фото: російські військові (mil.ru)

Російські військові прибули для ротації в незаконних збройних формуваннях

На окупований Донбас прибули близько 200 військовослужбовців Російської Федерації. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook з посиланням на розвідку.

"Щоб не втратити контроль над тимчасово окупованою частиною Донбасу і незаконними збройними формуваннями нещодавно кремлівські куратори відправили незвичайний гуманітарний вантаж - близько двох сотень офіцерів", - йдеться в повідомленні.

За даними розвідки штабу АТО, на окуповані території прибули представники регулярних військових формувань Росії, їх розмістили на полігоні "Східний" поблизу Мануйлівки Донецької області. Передбачається, що російські військові прибули для ротації в незаконних збройних формуваннях.

Близько двох сотень російських військових прибули на окупований Донбас Аби не втратити контроль над тимчасово окуповано...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше розвідка повідомляла, що російські куратори формують на Донбасі "приазовське козацьке військо". Зокрема, дані підрозділи комплектуються за рахунок місцевих найманців і громадян РФ, які мають досвід бойових дій.