ua en ru

В окупованому Криму затримали двох громадян України, оголошених у розшук у РФ

В окупованому Криму затримали двох громадян України, оголошених у розшук у РФ Фото: в окупованому Криму затримали двох громадян України

Громадян України оголосили в розшук за вчинення злочинів

Співробітники "прикордонного управління" ФСБ Росії в анексованому Росією Криму затримали на пунктах пропуску Армянськ та Джанкой двох громадян України, яких оголошено у розшук у Росії за скоєння злочинів. Про це повідомила в понеділок, 20 березня, прес-служба ФСБ, передають російські ЗМІ.

Повідомляється, що громадянин України підозрюється у крадіжці золотого ланцюжка.

"Співробітником прикордонного контролю виявлено громадянина України 1991 року народження. При перевірці документів іноземця контролеру стало відомо, що 26-річний чоловік оголошений у федеральний розшук за ініціативою органів внутрішніх справ міста Севастополя", - розповідають в "прикордонному управлінні".

Громадянка України надала неправдиві відомості та фіктивні документи для отримання російського громадянства.

"В процесі оформлення документів громадянки України співробітник управління встановив, що пред'явник нещодавно оголошений у федеральний розшук за підозрою у вчиненні злочину, відповідальність за який передбачена ч. 1 ст. 303 КК РФ "Фальсифікація доказів", - розповіли в "прикордонному управлінні".

Зазначено, що для обох затриманих обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Росія почала військові навчання в окупованому Криму.