ua en ru

Оголошена остаточна заявка збірної України на матч з Францією: у ній немає Ярмоленко

Оголошена остаточна заявка збірної України на матч з Францією: у ній немає Ярмоленко Фото: Андрій Ярмоленко залишився поза заявкою на матч з Францією (facebook com UkraineNationalFootballTeam)

Збірна України з футболу оголосила остаточний склад на матч відбору на Чемпіонат світу 2022 року проти Франції. Серед інших, у заявці не виявилося Андрія Ярмоленка.

Окрім Ярмоленка, який лише нещодавно відновився після травми, з французами точно не зіграють Володимир Шепелєв, Олександр Тимчик і воротарі Дмитро Різник і Андрій Лунін.

Лише на поєдинок з Францією заявлені 23 футболісти:

Воротарі: Георгій Бущан ("Динамо"), Андрій Пятов і Анатолій Трубін (обидва - "Шахтар")

Захисники: Сергій Кривцов, Микола Матвієнко (обидва - "Шахтар"), Ілля Забарний, Олександр Сирота, Віталій Миколенко, Олександр Караваєв (усі - "Динамо"), Юхим Конопля ("Десна"), Едуард Соболь ("Брюгге"), Богдан Михайличенко ("Андерлехт")

Півзахисники: Сергій Сидорчук, Микола Шапаренко (обидва - "Динамо"), Руслан Малиновський, Віктор Коваленко (обидва - "Аталанта"), Олександр Зінченко ("Манчестер Сіті"), Марлос, Євген Коноплянка (обидва - "Шахтар"), Олександр Зубков ("Ференцварош"), Євген Макаренко ("Кортрейк")

Нападники: Роман Яремчук ("Гент"), Жуніор Мораєс ("Шахтар")

Матч між Францією і Україною відбудеться сьогодні, 24 березня, у Парижі. Старт поєдинку - о 21:45 по Києву.