ua en ru

Суд взяв під варту одного з учасників конфлікту на Драгобраті

Суд взяв під варту одного з учасників конфлікту на Драгобраті Фото: конфлікт на Драгобраті

Бійця "Правого сектора" Василинюка будуть тримати під вартою до 8 березня

Одного із затриманих на Драгобраті бійців "Правого сектора" - Василя Василинюка, справа якого розглядали останнім, будуть тримати під вартою до 10:00 8 березня 2016 року. Про це повідомляє видання "Заголовок".

"Після заслуховування всіх аргументів сторін захисту й обвинувачення, а також вивчення всіх матеріалів справи, суддя Світлик призначила затриманому Василинюку запобіжний захід у вигляді утримання під вартою максимально до 10:00 8 березня без внесення застави", - йдеться в повідомленні.
Крім того, прокуратура підозрює затриманого у вчиненні інших злочинів, але підозр ні в одному з них оголошено не було.

Нагадаємо, в Ужгороді 11 січня, проходив суд над затриманими в результаті конфлікту на гірськолижному курорті на Драгобраті бійцями "Правого сектору". Бійці ПС, 10 січня брали участь в бійці в турбазі на горі Драгобрат.

Раніше, під час суду адвокат затриманих стверджував, що всім бійцям необхідна госпіталізація, так як всі вони мають тілесні ушкодження. Після чого бійцям викликали швидку допомогу.

Двох бійців одразу госпіталізували, ще трьом почергово викликали медиків до зали суду для додаткового обстеження. Захист клопотав про перенесення засідання.

У свою чергу адвокат п'ятого затриманого заявляв про ушкодження руки, ребер і ноги, а також, що у п'ятого підозрюваного запаморочення.

П'ятого підсудного також викликали швидку допомогу в зал суду, проте в лікарню вирішили не відправляти.

Суд взяв під варту одного з учасників конфлікту на Драгобраті

Фото: Підсудні

Суд взяв під варту одного з учасників конфлікту на Драгобраті