ua en ru

Одним з радників Яценюка є людина Ахметова, - нардеп

Одним з радників Яценюка є людина Ахметова, - нардеп Фото: екс-глава НКРЕ Сергій Тітенко

Тітенко був звільнений з посади голови НКРЕ у вересні 2014-го

Одним з радників прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка є наближений до бізнесмена Рината Ахметова екс-глава НКРЕ Сергій Тітенко. Про це повідомив народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" (БПП) Мустафа Найєм на своїй сторінці в Facebook.

"Одним з радників прем'єр-міністра Арсенія Яценюка є людина Сергій Тітенко - чиновник, який в минулому безпосередньо сприяв монополізації ринку електроенергетики Рінатом Ахметовим. І саме він та людина, з легкої руки якого компанії Ріната Ахметова стали монополістами на ринку електроенергії", - написав Найєм.

За його словами, деякий час тому інший нардеп від БПП Сергій Лещенко вже публікував текст про змову Кабінету міністрів з компаніями Ріната Ахметова в енергетичному секторі.

"На превеликий жаль, прес-служба "Народного фронту" не знайшла нічого кращого, ніж назвати мого колегу провокатором. Упевнений, це були зайві емоції, обумовлені або незнанням, або політичною незрілістю. Що ж, буває. Сподіваюся, тепер у наших партнерів достатньо інформації, щоб принести свої вибачення", - резюмував нардеп.

Одним з радників Яценюка є людина Ахметова, - нардеп

Одним з радників Яценюка є людина Ахметова, - нардеп

(фото Мустафи Найєма)

Нагадаємо, раніше в БПП повідомляли, що менеджери українського бізнесмена Ріната Ахметова розробили план щодо збереження монопольного становища компанії ДТЕК на ринку енергетики.