ua en ru

В Одеській області поблизу військової частини затримали чотирьох осіб

В Одеській області поблизу військової частини затримали чотирьох осіб Фото: українські військові (facebook.com/GeneralStaff.ua)

Затримані наблизилися до забороненої зони

В Одеській області поблизу військової частини затримали чотирьох осіб, які наблизилися до забороненої зони. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Генерального штабу Збройних сил України у Facebook.

"Близько 20:28 поблизу військової частини черговим підрозділом та командиром військової частини були затримані 4 цивільні особи на автомобілі ВАЗ, які наблизилися до забороненої зони. На вимогу зупинитись не реагували та намагалися втекти. Документів при собі не мали", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вказані особи були затримані у Білгород-Дністровському районі з метою перевірки осіб, їх передали співробітникам Білгород-Дністровського відділу Національної поліції, які оглянули транспортний засіб та з’ясували обставини події.

"Військова служба правопорядку звертається до громадян України з проханням дотримуватися встановлених правил знаходження та поведінки поблизу військових частин, щоб уникати подібних непорозумінь. Всі військові частини є об’єктами посиленої охорони", - йдеться у повідомленні.

На Одещині затримано цивільних, які наблизилися до військової частини У Білгород-Дністровському районі Одеської області...

Опубліковано Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine 13 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Херсоні СБУ затримала групу людей за запуск квадрокоптера над військовою частиною.