ua en ru

У Херсоні СБУ затримала групу людей за запуск квадрокоптера над військовою частиною

У Херсоні СБУ затримала групу людей за запуск квадрокоптера над військовою частиною Фото: СБУ (RFE/RL, Inc.)

Правоохоронці затримали групу людей після запуску БПЛА

У Херсоні співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали групу людей за запуск квадрокоптера над військовою частиною. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Співробітники СБУ затримали групу молодих людей, які запустити квадрокоптер в безпосередній близькості від території військової частини в Херсоні", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, 3 жовтня 2017 року близько 21:00, незважаючи на застереження у ЗМІ про впровадження в частинах Збройних сил України (ЗСУ) посилених охоронних заходів, 4 жителя Херсона провели запуск квадрокоптера і направили його на територію частини, яка виконує важливі завдання щодо захисту південних рубежів.

У Херсоні СБУ затримала групу людей за запуск квадрокоптера над військовою частиною

Фото: група людей запустила БПЛА над військовою частиною (ssu.gov.ua)

Наголошується, що спроби відразу ж були припинені СБУ спільно з військовослужбовцями ЗСУ, безпілотник вилучений на території військового об'єкту.

Так, тривають невідкладні слідчі дії. Затримані дають пояснення правоохоронцям щодо справжніх мотивів та мети використання ними квадрокптера поруч з військовою частиною.

У Херсоні СБУ затримала групу людей за запуск квадрокоптера над військовою частиною

Фото: правоохоронці затримали групу людей за запуск БПЛА (ssu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники СБУ спільно з поліцією протягом останніх тижнів встановили особи трьох "телефонних терористів", які здійснювали неправдиві повідомлення з погрозами терористичного характеру.