ua en ru

В Одеській області вдалося знайти і закрити базу наркоділків

В Одеській області вдалося знайти і закрити базу наркоділків Ілюстративне фото (npu.gov.ua)

Злочинці налагодили виробництво наркотиків

Правоохоронці зуміли знайти і закрити базу злочинців, які масово виробляли наркотики. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Зокрема, повідомляється, що під час обшуку поліцейські вилучили обладнання для виготовлення наркотичних засобів, сировину в рідкому стані в пластикових пляшках, готову продукцію в порошкоподібному стані вагою близько 1,5 кілограма.

Раніше в Роздільнянський відділ поліції Одеської області надійшла інформація про те, що на території району невстановлена ​​особа незаконно виробляє і зберігає наркотичні засоби для продажу.

В ході проведення слідчих дій працівники Роздільнянського відділу поліції і Відділу протидії наркозлочинності поліції в Одеській області встановили, що незаконне виробництво було налагоджено в підсобному приміщенні одного з домоволодінь в с. Желепове.

Отримавши дозвіл суду, поліцейські провели обшук в будинку і підсобних спорудах. В результаті було виявлено та вилучено: обладнання для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин і їх аналогів, сировину в рідкому стані в пластикових пляшках, готову продукцію в порошкоподібному стані вагою близько 1,5 кг і скляні колби.

Відомості про даний факт було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України.
Наразі стосовно затриманих обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

В Одеській області вдалося знайти і закрити базу наркоділківВ Одеській області вдалося знайти і закрити базу наркоділківВ Одеській області вдалося знайти і закрити базу наркоділків

Фото: Роздільнянського відділу поліції Одеської області

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, за січень-березень 2018 року українськими митницями виявлено та припинено 109 спроб переміщення міжнародними поштовими та експрес відправленнями наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів.