ua en ru

В Одеській області СБУ затримала торговця зброєю

В Одеській області СБУ затримала торговця зброєю Фото: СБУ

Оперативники спецслужби продовжують вилучати з незаконного обігу зброю

Оперативники Служби безпеки України (СБУ) затримали жителя одного з обласних центрів Одеської області при спробі продажу пістолета ТТ з набоями. Про це повідомила прес-служба СБУ в Facebook.

"Під час подальших оперативно-слідчих дій правоохоронці виявили в передмісті Одеси також схрон, який належить затриманому", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, співробітники СБУ вилучили зі схованки 3 гранати РГД-5 і Ф-1 із запалами, понад 600 патронів різного калібру та 200-грамову тротилову шашку з електричним підривником.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії.

#СБУ продовжує вилучати зброю з незаконного обігу Служба безпеки України продовжує вилучати зброю з незаконного обігу у...

Опубліковано Служба безпеки України 4 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України провели в Одесі заходи щодо недопущення терористичних проявів в першій декаді травня в місті. Зокрема, затримано групу місцевих жителів, які готують теракти, диверсії та провокації,