ua en ru

В одеський порт прибули кораблі постійної військово-морської групи НАТО

В одеський порт прибули кораблі постійної військово-морської групи НАТО Фото: кораблі НАТО (flickr.com/nato_maritime_command)

Кораблі НАТО будуть перебувати в порту до 27 липня

В одеський порт прибули кораблі Постійної військово-морської групи НАТО. Про це повідомляє прес-служба командування Військово-морських сил Збройних сил України на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"У порт Одеси сьогодні, 24 липня, з візитом прибули кораблі постійної військово-морської групи НАТО №2 (SNMG2) - есмінець Королівських ВМС Великобританії "DUNCAN" і фрегат ВМС Туреччини "YILDIRІM", - сказано в повідомленні.

Програма перебування кораблів передбачає протокольні зустрічі командування походу з командувачем ВМС ЗС України і в органах влади. Також передбачено відвідування кораблів жителями і гостями міста 25 липня, з 14:00 до 17:00, дружні зустрічі з українськими військовими моряками.

Візит триватиме до 27 липня.

До порту Одеси з візитом в Україну прибули кораблі Постійної військово-морської групи НАТО До порту Одеси сьогодні,...

Опубліковано ВМС ЗС України 23 липня 2017 р.

Нагадаємо, 17 березня чотири кораблі з'єднання Постійної військово-морської протимінної групи НАТО прибули в одеський порт для співпраці з офіцерами ВМС України. Кораблі увійшли в порт по закінченню навчань НАТО "Poseidon-2017".