ua en ru

В Одесі затримали колишню суддю за незаконне відчуження держвласності

В Одесі затримали колишню суддю за незаконне відчуження держвласності Фото: Служба безпеки України (oda.zt.gov.ua)

Суддя незаконно передала в приватну власність бази відпочинку на Чорному морі

В Одесі затримали колишню суддю Білгород-Дністровського міськрайонного суду за незаконне відчуження державної власності. Про це йдеться в повідомленні прес-центру Служби безпеки України в Facebook.

Повідомляється, що суддя протягом 2010-2015 років винесла 10 завідомо незаконних рішень по цивільних справах про відчуження об'єктів державної та комунальної власності на узбережжі Чорного моря. Зокрема, вона переоформила низку об'єктів, у тому числі бази відпочинку в Затоці та Білгород-Дністровському.

За висновком експертів, одна з незаконно переоформлених баз оцінювалася більш ніж в 1 млн доларів. За матеріалами СБУ ініційовано процес повернення відчуженого майна у державну та комунальну власність.

"Правоохоронці затримали колишню суддю в одному зі спальних районів Одеси і оголосили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 375 (винесення суддею завідомо неправосудного рішення) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу", - додали в СБУ.

На Одещині #СБУ викрила колишнього суддю на незаконному відчуженні державної власності На Одещині співробітники Служби ...

Опубліковано Служба безпеки України 30 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ попередила закупівлю в Одесі російського обладнання на державні кошти.