ua en ru

В Одесі затримали 6 осіб за використання радянської символіки

В Одесі затримали 6 осіб за використання радянської символіки Фото: заходи в Одесі (facebook.com/gunp.odessa/)

Поліція Одеси відкрила 3 кримінальних справи

В Одесі шість осіб затримано за використання забороненої радянської символіки. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції в Одеській області.

"За станом на 15:00 з місць проведення масових заходів та прилеглих територій в поліцію були запрошені шість осіб: щодо двох з них складені адмінпротоколи та ще з двома проведені роз'яснювальні бесіди про неприпустимість агресивної поведінки в громадських місцях", - йдеться в повідомленні.

Урочисті заходи в Одесі тривають. На теперішній час суттєвих порушень громадського порядку не допущено. Станом на...

Опубліковано Поліція Одеської області 9 травня 2018 р.

Крім того, станом на 16:00 поліцейськими складено п'ять адміністративних протоколів. Також розпочато три кримінальні провадження за ст. 436-1 КК україни ("Виготовлення, розповсюдження комуністичної, і нацистської символіки і пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів").

Станом на 16.00 поліцейськими складено п'ять адміністративних протоколів. З них два - за ст. 173 (дрібне хуліганство) та ...

Опубліковано Поліція Одеської області 9 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий повідомляв, по Україні сьогодні складено протоколи на 10 осіб за використання забороненої символіки. Крім того, приймається рішення про складання адмінпротоколів ще по 14 особам.