ua en ru

В Одесі на хабарі викрили посадовця облуправління поліції

В Одесі на хабарі викрили посадовця облуправління поліції Фото: вилучені кошти (facebook.com/SecurSerUkraine)

Правоохоронця затримали в центрі Одеси під час одержання 1,5 тис доларів хабара

В Одесі співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі посадовця Головного управління Нацполіції в Одеській області. Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

Як зазначається, на хабарі затримали посадовця управління превентивної діяльності облуправління Нацполіції.

"Майор поліції налагодив протиправний механізм одержання неправомірної вигоди від водіїв імпортних автомобілів з подвійними номерами, так званих "двійників", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що правоохоронці задокументували факт вимагання від місцевого жителя 1,5 тис. доларів, за які посадовець обіцяв непритягнення до відповідальності за керування автомобілем BMW Х6 зі зміненими номерами агрегатів.

Правоохоронця затримали в центрі Одеси під час одержання всієї суми хабара. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

В Одесі на хабарі викрили посадовця облуправління поліції
В Одесі на хабарі викрили посадовця облуправління поліції

Фото: затримання зловмисника (facebook.com/SecurSerUkraine)

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що співробітники СБУ спільно з прокуратурою викрили на систематичних хабарах керівника одного з управлінь Одеської митниці Державної фіскальної служби (ДФС).

Крім того, співробітники СБУ викрили на хабарі у 500 доларів старшого слідчого Головного управління Національної поліції у Львівській області.