ua en ru

В Одесі поліція перевіряє Куликове поле на наявність вибухівки

В Одесі поліція перевіряє Куликове поле на наявність вибухівки Фото: поліція в Одесі (facebook.com/gunp.odessa)

На даний момент територія Куликового поля в Одесі закрита для відвідування

В Одесі поліція перевіряє Куликове поле на наявність вибухівки, доступ до площі поки закрито. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Одеської області в Facebook.

"В цілях забезпечення безпеки громадян правоохоронці перевіряють територію Куликового поля на наявність вибухонебезпечних предметів чи речовин. Після завершення перевірки доступ до Куликового поля буде відкритий для громадян. Нагадуємо, що він буде здійснюватися через фільтраційні пункти пропуску", - йдеться в повідомленні.

З метою забезпечення безпеки громадян правоохоронці перевіряють територію Куликового поля на наявність вибухонебезпечних...

Опубліковано Поліція Одеської області 1 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі правоохоронці перейшли на посилений режим у зв'язку з річницею трагедії 2 травня 2014 року. Зокрема, забезпечувати громадську безпеку будуть понад 2 тис. правоохоронців, серед яких 500 військовослужбовців Національної гвардії.

2 травня 2014 року в розпал протистоянь в Одесі сталася пожежа в Будинку профспілок, де перебували представники місцевого "Антимайдана". В результаті трагедії загалом загинули 48 осіб.