ua en ru

В Одесі до відділів поліції доставлено 4 правопорушники

В Одесі до відділів поліції доставлено 4 правопорушники Фото: затримання в Одесі 2 травня

Зараз лише на Куликовому полі перебуває більше тисячі правоохоронців

В Одесі протягом 2 травня 2017 року до міських відділів поліції загалом доставлено четверо людей, яких було затримано за різні правопорушення. Про це в ході брифінгу заявив начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитро Головін, повідомляє прес-служба його відомства.

"Усі правопорушники доставлені до відділів поліції для складання адміністративних протоколів. Правоохоронці будуть перебувати на Куликовому полі до тих пір, поки в цьому буде необхідність", - наголосив він.

За його словами, нині лише на Куликовому полі перебуває більше тисячі правоохоронців, а також представники Держслужби з надзвичайних ситуацій, Служби безпеки України, Національної гвардії, а ще - керівництво області та перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

altaltaltalt
Фото: правоохоронці на Куликовому полі в Одесі

"Із поставленими завданнями поліцейські справляються. Вони не допускають стовпотворіння громадян, працюють злагоджено і професійно", - зазначив керівник обласної поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України затримали в Одесі групу місцевих жителів, підозрюваних у підготовці терористичних актів, диверсій та провокацій.