ua en ru

В Одесі виявили мігрантів з Індіїї, котрі підробляли візи для переправлення до країн ЄС

В Одесі виявили мігрантів з Індіїї, котрі підробляли візи для переправлення до країн ЄС Фото: затримані мігранти з Індії (dmsu.gov.ua)

Правопорушники в подальшому мали намір потрапити до країн Євросоюзу

П'ятеро мігрантів, громадян Індії, виявили правоохоронці в Одесі. Мігранти налагодили канал нелегальної міграції, підробляючи візи, передає прес-центр Міграційної служби України.

Зазначається, що у порушників було також вилучено документи та фотокартки інших осіб. Крім того, під час бесіди правоохоронці з’ясували, що правопорушники в подальшому мали намір потрапити до країн Євросоюзу.

Іноземців затримано для прийняття подальшого правового рішення. Готуються матеріали до судових інстанцій для переміщення мігрантів до пунктів тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.

Нагадаємо, наприкінці 2017 року прикордонники викрили канал переправлення нелегальних мігрантів з В’єтнаму до країн Євросоюзу. Оперативники Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, спільно з територіальними підрозділами БЗПТЛ Одеської та Чернівецької областей, а також працівниками прикордонної та міграційної викрили канал переправлення нелегальних мігрантів з В’єтнаму до країн Євросоюзу.