ua en ru

Правоохоронці викрили канал переправлення нелегальних мігрантів з В’єтнаму до країн ЄС

Правоохоронці викрили канал переправлення нелегальних мігрантів з В’єтнаму до країн ЄС Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

Прикордонники викрили канал переправлення нелегальних мігрантів з В’єтнаму до країн Євросоюзу. Про це йдеться у повідомленні Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми у Facebook.

"Оперативники Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, спільно з територіальними підрозділами БЗПТЛ Одеської та Чернівецької областей, а також працівниками прикордонної та міграційної служб у рамках загальнодержавних заходів "Мігрант" викрили канал переправлення нелегальних мігрантів з В’єтнаму до країн Євросоюзу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці отримали інформацію щодо підготовки переміщення до Румунії групи в’єтнамців, які незаконно потрапили до України через кордон із Росією.

Так, вранці 17 грудня у селі Ванчиківці правоохоронці зупинили два легкові автомобілі, в яких перебувало 8 нелегальних мігрантів-громадян В’єтнаму. За свій незаконний транзит до Євросоюзу іноземці сплатили організаторам нелегальної міграції від 12 до 15 тисяч доларів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

ЧЕРГОВИЙ КАНАЛ ПЕРЕПРАВЛЕННЯ НЕЛЕГАЛЬНИХ МІГРАНТІВ ПОЛІЦЕЙСЬКІ БЛОКУВАЛИ НА БУКОВИНІ (ФОТО, ВІДЕО) Двоє громадян України...

Опубліковано Департамент боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми 18 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одеській області прикордонники затримали двох нелегалів із Марокко.