ua en ru

В Одесі заарештували шахрая за заволодіння 3 млн доларів

В Одесі заарештували шахрая за заволодіння 3 млн доларів Фото: арешт (facebook.com/don.gp.gov.ua)

Суд призначив затриманому заставу в 68 млн гривень

За клопотанням одеської прокуратури суд обрав шахрая, який незаконно заволодів сумою в 3 млн доларів, запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області

Повідомляється, що прокуратура спільно зі слідчими поліції і працівниками Національної поліції викрили чоловіка, який переховувався від органів досудового розслідування, і повідомили йому про підозру.

За клопотанням місцевої прокуратури зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, поряд з цим, судом визначений розмір застави у сумі 68 млн гривень.

Правоохоронці встановили, що підозрюваний шахрайським шляхом заволодів коштами потерпілих на загальну суму понад 3 млн доларів. Зокрема, він підшукував осіб, які могли б надати позику для розвитку прибуткового бізнесу, однак використовував кошти на свій розсуд.

Нагадаємо, раніше столичні правоохоронці викрили і затримали в Києві двох осіб, які створили злочинну групу і заволоділи чужими коштами на суму майже 1,5 млн гривень.