ua en ru

ОД "Український вибір" заперечує причетність Медведчука до подій у Криму

"Український вибір" діяв і завжди буде діяти в рамках правового поля, реалізуючи свої програмні завдання, спрямовані на реалізацію права народу на управління країною. Про це повідомляє прес-служба руху.

Прес-служба відзначає, що діяльність руху з моменту створення викликала активну протидію влади.

"Проти "Українського вибору" активно застосовуються як напади озброєних бандитів у масках, так і інформаційні провокації. Однією з них, на тлі ситуації в Криму, є поширення інформації про те, що лідер руху, Віктор Медведчук, нібито знаходиться на півострові і має відношення до подій, що там відбуваються", - йдеться в повідомленні.

"Ім'я людини, що виступає за реалізацію права народу на референдумі достроково припиняти повноваження і тим самим відправляти у відставку Кабмін і Верховну Раду, обмежувати свавілля місцевих чиновників, намагаються притягти до подій в парламенті Криму, які дивно нагадують і три збройних напади на центральний офіс "Українського вибору", - інформує прес-служба.

У русі також відзначили, що "Український вибір" виступає за збереження територіальної цілісності України та врегулювання будь-яких конфліктів мирним шляхом.