ua en ru

Після обшуків у Борисполі затримали першого заступника мера

Після обшуків у Борисполі затримали першого заступника мера Фото: Микола Корнійчук (poglyad.tv)

За даними ЗМІ, йдеться про Миколу Корнійчука

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що у Борисполі після обшуків у міській раді правоохоронці затримали першого заступника мера міста. Про це він написав у своєму Facebook.

Різниця між словом і ділом. Прокуратура Київської області затримала на гарячому першого заступника мера Борисполя та директора комунального підприємства бориспільської міської ради, які вимагали і отримали від підприємців 60 тис грн.

Опубліковано Юрієм Луценком Пʼятниця, 19 липня 2019 р.

Крім того, правоохоронці затримали й директора комунального підприємства Бориспільської міської ради.

"Різниця між словом і ділом. Прокуратура Київської області затримала на гарячому першого заступника мера Борисполя та директора комунального підприємства Бориспільської міської ради, які вимагали і отримали від підприємців 60 тис грн", - написав глава ГПУ.

Як писало РБК-Україна раніше, в міській раді Борисполя проходять обшуки через викриття схеми з вимагання та отримання хабарів чиновниками міськради та одним із заступників мера Борисполя. Зазначалося, що схему організував саме заступник міського голови. Хабарі вимагали від суб'єктів підприємницької діяльності за укладення договорів підряду на виконання робіт, надання послуг, постачання товарно-матеріальних цінностей за бюджетні кошти. Надалі хабарі заступник мера розподіляв між іншими працівниками міської ради.

Нагадаємо, у четвер генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що главу Рокитнівської районної державної адміністрації затримали на отриманні хабара в сто тисяч доларів.

Додамо також, раніше в столиці правоохоронці затримали головного податкового ревізора на одержанні неправомірної вигоди.