ua en ru

Обшуки в Запоріжжі: суд відпустив замголову міськради під заставу

Обшуки в Запоріжжі: суд відпустив замголову міськради під заставу Фото: Анатолій Пустоваров (facebook.com/Anatoliy.Pustovarov)

Клопотання прокуратури щодо тримання посадовця під вартою суд відхилив

У справі про можливе присвоєння бюджетних коштів у Запоріжжі Червонозаводський районний суд Харкова відпустив заступника мера Запоріжжя Анатолія Пустоварова під заставу в розмірі 1,5 мільйона гривень. Про це повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на адвоката Пустоварова Ігоря Чумаченка.

"Судове засідання було передбачуваним. Ми підготувались добре. Будь-яких доказів для найсуворішого запобіжного заходу з тих доказів, які були, ми не передбачали. На сьогодні рішення нас влаштовує, воно ніяк не буде обмежувати мого довірителя Пустоварова Анатолія Івановича. Після виходу з лікарняного він почне виконувати свої обов’язки як заступник міського голови. Що стосується застави, сума 1,5 мільйона", - повідомив Чумаченко.

Пустоварову наразі видали лікарняний приблизно на два тижні.

Нагадаємо, 27 грудня Генеральна прокуратура опублікувала схему організації злочину і матеріали про причетність підозрюваних до розкрадання. Серед матеріалів є запис розмови між Марком Марченко і Анатолієм Пустоваровим про завищення цінових пропозицій у тендерах щодо встановлення вікон.

Пустоварову прокуратура оголосила підозру 28 грудня.