ua en ru

Обшуки в Криму: російські силовики затримали кримського татарина

Обшуки в Криму: російські силовики затримали кримського татарина Фото: обшуки в Криму (facebook.com/Ридван Меметов)

Обшуки проходять в селі Пушкіно

В окупованому Російською Федерацією Криму в селі Пушкіно після обшуків у відділку забрали кримського татарина Мустафу Мустафаєва. Про це повідомив місцевий активіст Ридван Меметов Facebook.

"Репресії проти кримських татар тривають. В даний час проводяться обшуки в декількох будинках у С. Пушкіна Радянського району. В будинку викладача кримськотатарської мови і літератури Мустафаєвої Ленара, а також в будинку матері її чоловіка Мустафаєва Мустафи. Закликаємо сусідів та друзів підтримати людей, у яких проводиться обшук", - написав член Меджлісу кримськотатарського народу Ескендер Берієв в Facebook.

Репресії проти кримських татар тривають. В даний час проводяться обшуки в декількох будинках у с. Пушкіно Радянських...

Опубліковано Eskender Bariiev 16 листопад 2017 р.

Так, після обшуків Меметов повідомив, що Мустафаєва забрали у відділок в Севастополь, а його матері стало погано.

Цікаву думку помітив співробітник у формі: Виявляється насправді вони "тихо-мирно" приїхали провести огляд, а народ підняв "кіпіш" на рівному місці.

Опубліковано Ridvan Memetov 16 листопад 2017 р.

"Цікаву думку помітив співробітник у формі: виявляється насправді вони "тихо-мирно" приїхали провести огляд, а народ підняв "кіпіш" на рівному місці", - написав Меметов.

Нагадаємо, сьогодні, 16 листопада, почалися обшуки в селі Пушкіно Радянського району в будинках кримських татар проходять обшуки.