ua en ru

При обстрілі Авдіївки поранено 3 мирних жителя, - Аброськін

При обстрілі Авдіївки поранено 3 мирних жителя, - Аброськін Фото: В'ячеслав Аброськін

Авдіївка знову знеструмлена

В результаті нічного обстрілу Авдіївки Донецької області поранення отримали три мирних жителя. Про це у своєму Facebook повідомив начальник ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Авдіївка. Сьогодні терористи обстрілювали з артилерійських установок Д-30. Зруйновані будинки в старому місті. Пошкоджені дроти, знову місто знеструмлене. Осколкові поранення отримали жінка, 1954 року народження, і чоловіки 1960 року народження і 1928 року народження. Слідчо-оперативна група Авдіївського міськвідділу оглядає пошкоджені домоволодіння", - повідомив Аброськін.

Когда в наших городах наступает ночь, боевики начинают их обстреливать. Сегодняшняя ночь - не исключение, твари стреляли...

Posted by Вячеслав Аброськин on 12 августа 2015 г.

Зазначимо, що вчора в прес-службі Держслужби з надзвичайних ситуацій повідомили, що ввечері 11 серпня Авдіївка також зазнала артобстрілу. Причому, тоді в результаті його уламками було пошкоджено газопровід.

Крім того, 12 серпня з 00:00 до 03:00 в р. Авдіївка та поблизу міста також стався артобстріл. В результаті були зруйновані три одноповерхові будинку на вул. Королева, Фурманова, 8 березня відповідно. Загиблих і постраждалих в результаті обстрілу Авдіївки 12 серпня не було.

При обстрілі Авдіївки поранено 3 мирних жителя, - Аброськін

Фото: обстріл Авдіївки

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що при обстрілі Дзержинська поранені два мирних жителя.