ua en ru

Оприлюднено відео вибуху угорського офісу в Ужгороді

Оприлюднено відео вибуху угорського офісу в Ужгороді Фото: наслідки вибуху в Ужгороді (KISZó Fotók/Facebook)

На відео чітко видно, як підкладали вибухівку

Оприлюднено відео вибуху в офісі Товариства угорської культури Закарпаття в Ужгороді. Відео з камер спостереження опублікував журналіст Віталій Глагола у Facebook.

"Оприлюднюю відео, яке зняв з камер спостереження на сусідній будівлі офісу КМКС (Товариства угорської культури Закарпаття, - ред.). Тут чітко видно, як підкладали вибухівку, сам момент вибуху, а також роботу пожежних", - написав журналіст.

Зазначається, що вибухівку підклали в 3:04, а здетонувала вона в 3:11. Вже о 3:25 приїхала перша бригада пожежних, а в 3:35 - друга.

Оприлюднюю відео, яке зняв з камер спостереження на сусідній будівлі офісу КМКС. Тут чітко видно, як підкладали вибухівку, сам момент вибуху, а також роботу пожежників. Вибухівку підклали в 03:04, а з детонувала вона в 03:11. У 03:25 приїхала перша бригада пожежників, а в 03:35 друга

Опубліковано Віталієм Глаголою 27 лютого 2018 р.

Зазначимо, у Міністерстві закордонних справ України засудили підпал офісу та назвали цей випадок замовним. А голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль заявив, що за підпалом офісу Товариства стоять російські спецслужби.

Нагадаємо, в Ужгороді в ніч на вівторок, 27 лютого, вдруге за місяць горів офіс Товариства угорської культури Закарпаття. З цього приводу Міністерство закордонних справ Угорщини викликало посла України до Будапешту.

Раніше, 4 лютого 2018 року, в Ужгороді в приміщенні закарпатського товариства угорців невідомі розбили вікно, ймовірно, коктейлем Молотова, в результаті чого сталася пожежа.