ua en ru

Об'єкти інфраструктури до проведення в України Євро-2012 готові на 80%, - Сафіуллін

Об'єкти інфраструктури, які готуються до проведення в України фінальної частини чемпіонату з футболу Євро-2012, готові на 80%. Про це на зустрічі з делегацією експертів Ради Європи заявив голова Державної служби молоді і спорту України Равіль Сафіуллін, передає кореспондент РБК-Україна.

Сафіуллін повідомив, що найближчим часом відбудеться здача в експлуатацію Львівського і Київського стадіонів, на яких проводитимуться футбольні матчі. За словами голови Держслужби молоді та спорту, до вересня обидва стадіони будуть здані в експлуатацію.
"Термінали аеропортів у всіх 4-х наших містах заплановані до здачі протягом четвертого кварталу поточного року", - сказав Сафіуллін.
При цьому він підкреслив, що ряд проблем, пов'язаний з дорогами в Україні ще не вирішено, однак ці питання знаходяться у стадії вирішення.
Відзначимо, операційний директор УЄФА Мартін Кален повідомив вчора, що готовність України до проведення фінальної частини Євро-2012 на сьогодні становить 70-80%.
Нагадаємо, віце-прем'єр, міністр інфраструктури Україні Борис Колесніков в кінці травня заявляв, що відкриття стадіону НСК "Олімпійський" відбудеться в жовтня 2011 року.