ua en ru

Об'єднана опозиція показала нездатність домовлятися між собою, - ЗМІ

В українських ЗМІ розгорається черговий ідеологічний скандал між опозиційними партіями. За даними видання "Голос.UA"партія "Свобода" розвалює Євромайдан. Конфлікт назрів з-за різниці політичних поглядів в партіях і вже підвів "нову українську революцію" до межі фіаско.

На думку журналістів, об'єднана опозиція вже з перших днів Евромайдана показала нездатність домовлятися між собою, і в результаті навіть почала битися. "Перша сутичка сталася 4-го грудня, коли активісти "Свободи" побили профспілкових активістів Бютівця Михайла Волинця і знищили їх намет. З упевненістю можна прогнозувати, що це тільки початок, на даний момент "Свобода" своєю діяльністю поступово дискредитує "Євромайдан", - йдеться в матеріалі.

"Незадовго до Євромайдану, Олег Тягнибокзаявил, що його політичні партнери Кличко і Яценюк збирають людей на мітинги за гроші і відмова проводити мітинги без партійної символіки. "У даній ситуації, можна говорити про те, що склався союз "Батьківщини", "Удару" і "Свободи" - це лише ситуативна комбінація", - повідомляє видання.

Автор підсумовує, що, не маючи чіткого плану дій, робочих тактичних схем і реальної стратегії опозиціонери продовжують банально піаритися, граючи на патріотичних почуттях народу.