ua en ru

Новорічні заходи в Києві скоріше за все будуть біля районних ялинок, - Попов

Організація святкових новорічних заходів в Києві скоріше за все буде біля районних ялинок. Про це сьогодні на брифінгу журналістам повідомив голова КМДА Олександр Попов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Що стосується ялинки, то я вважаю, що Новий рік ніхто не відміняв. У нас в кожному районі є своя ялинка, яка заздалегідь готувалася, як центр активності в новорічну ніч людей і скоріше за все організація святкових заходів буде пов'язана з організацією в районах. Що стосується ялинки на Майдані, я все-таки маю надію, що політики вирішать питання і до Нового року воно буде політично врегульовано, щоб ми потім порадились спільно з усіма, що робити далі", - зазначив Попов.

Він також додав, що формування нових органів київського самоврядування, про що вчора повідомили на Майдані лідери опозиції є провокацією.

"Це ще одна провокація, яка на мою думку буде ускладнювати процес, тому що якби кому не хотілося, але є районні державні адміністрації, є міська державна адміністрація, вони працюють над забезпеченням життєдіяльності міста, повністю виконуючи свої функції, але за межами будівлі", - сказав Попов.