ua en ru

На Донбасі створять нове регіональне управління Держприкордонслужби

На Донбасі створять нове регіональне управління Держприкордонслужби Фото: Петро Цигикал здійснив робочу поїздку до зони АТО (mvs.gov.ua)

Підрозділ буде створено на базі окремого військового відділу "Краматорськ"

Нове регіональне управління Держприкордонслужби буде створено на Донбасі. Про це заявив очільник відомства Петро Цигикал, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

Як зазначається, під час робочої поїздки до зони АТО Цигикал заявив про плани щодо створення нового регіонального управління на базі окремого військового відділу "Краматорськ".

"Це дозволило б підвищити ефективність діяльності наших підрозділів в зоні АТО і рівень взаємодії із Збройними силами України та іншими правоохоронними органами", - сказав Цигикал.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державна прикордонна служба України (ДПСУ) в ході операції по боротьбі з контрабандою тютюнових виробів посилила контроль на кордоні.

З квітня прикордонники проводять спецоперацію "Кордон-2017", в рамках якої цього тижня розпочалась активна фаза операції - під "Тютюн", яка триватиме протягом місяця.