ua en ru

"Нормандська четвірка" продовжила переговори з участю глав МЗС

"Нормандська четвірка" продовжила переговори з участю глав МЗС Фото: нормандські переговори у розширеному складі

Нормандська зустріч триває у розширеному складі

Лідери країн "нормандської четвірки" в Парижі продовжують зустріч у розширеному складі за участю міністрів закордонних справ. Про це в Twitter повідомив російський журналіст Дмитро Смирнов.

"З-за кавового столика лідери перемістилися в більш пристосоване приміщення, розмова йде з участю міністрів", - повідомив журналіст.

Зазначимо, переговорів лідерам "нормандської четвірки" передував ряд двосторонніх зустрічей. Порошенко провів двосторонні переговори з Президентом Франції Франсуа Олландом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Путін може раніше інших покинути переговори "нормандської четвірки". Повідомляється, що частина представників засобів масової інформації вже виїхала в аеропорт, де буде чекати вильоту Путіна. Ймовірно, він покине нормандські переговори раніше за інших учасників.

Варто відзначити, що за словами російського журналіста Дмитро Смирнов, за неофіційною інформацією, переговори нормандської четвірки закінчаться через хвилин 20-30. Він також зазначив, що канцлер Німеччини Ангела Меркель в 18:00 за місцевим часом повинна вилетіти до Німеччини.