ua en ru

У Миколаївській області горіла психіатрична лікарня, є постраждалі

У Миколаївській області горіла психіатрична лікарня, є постраждалі Фото: ліквідація пожежі в психлікарні

Стан здоров'я двох потерпілих задовільний

У Миколаївській області 13 травня о 14:42 стало відомо про пожежу в палаті на другому поверсі триповерхового корпусу Миколаївської обласної психіатричної лікарні №1. Рятувальників сповістили співробітники закладу, повідомляє прес-центр обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що по прибуттю рятувальників за зовнішніми ознаками спостерігалося полум’яне горіння з балкону на другому поверсі та щільне задимлення коридорів другого та третього поверхів.

"Персоналом лікарні самостійно проведено евакуацію 38 осіб із числа хворих. За інформацією адміністрації, в приміщені перебувало ще дві людини. Рятувальники виявили їх у палатах на 2 та 3 поверсі. Ланками газодимозахисної служби постраждалих було винесено на свіже повітря. Стан здоров'я потерпілих задовільний", - йдеться в повідомленні.

altaltaltaltaltalt
Фото: пожежа в Миколаївській обласній психлікарні №1

За даними відомства, оперативно-рятувальними підрозділами вжито заходи, спрямовані на недопущення розповсюдження вогню на сусідні із осередком пожежі палати. Зокрема о 14:52 пожежу локалізовано та о 15:10 ліквідовано на площі 40 кв. м.

Повідомляється, що до гасіння залучалось 11 одиниць техніки та 36 осіб. Попередня причина пожежі - необережне поводження з вогнем.

Нагадаємо, 12 травня в Печерському районі Києва в торговому центрі сталася пожежа, 150 осіб було евакуйовано.