ua en ru

У Миколаївському СІЗО підозрювані влаштували бунт

У Миколаївському СІЗО підозрювані влаштували бунт Фото: правоохоронці навколо СІЗО в Миколаєві (news.pn)

Вони відмовляються заходити в камери

У слідчому ізоляторі Миколаєва 8 квітня 2018 року частина утримуваних під вартою підозрюваних відмовилася за розпорядженням адміністрації заходити в камери. Про з посиланням на співрозмовника в пенітенціарній службі повідомляє місцеве видання "Преступности.НЕТ".

За наявною інформацією, вранці близько 50 осіб вийшли на прогулянку, а після відведеного на це часу відмовилися повертатися в камери. При цьому деякі з них мали ознаки наркотичного й алкогольного сп'яніння.

За словами співрозмовника видання, організатором події є громадянин Грузії Артур Саядов, який підозрюється в скоєнні низки крадіжок.

"Через непокору заарештованих чергові підняли тривогу і повідомили про те, що відбувається, в Нацполіцію. Зараз адміністрація намагається викликати в СІЗО всіх співробітників установи і веде переговори з підозрюваними", - йдеться в повідомленні.

У Миколаївському СІЗО підозрювані влаштували бунтУ Миколаївському СІЗО підозрювані влаштували бунтУ Миколаївському СІЗО підозрювані влаштували бунтУ Миколаївському СІЗО підозрювані влаштували бунтУ Миколаївському СІЗО підозрювані влаштували бунтУ Миколаївському СІЗО підозрювані влаштували бунтУ Миколаївському СІЗО підозрювані влаштували бунтУ Миколаївському СІЗО підозрювані влаштували бунтУ Миколаївському СІЗО підозрювані влаштували бунтУ Миколаївському СІЗО підозрювані влаштували бунтУ Миколаївському СІЗО підозрювані влаштували бунт

Фото: бунт у Миколаївському СІЗО (news.pn)

Крім того, адміністрація ізолятора не може залучити поліцію або спецназ для припинення заворушень - план на такі дії повинні узгодити в Мін'юсті, який курирує пенітенціарну службу.

Згідно з наявною інформацією, низка підозрюваних порушує порядок і ображає співробітників СІЗО вже протягом двох тижнів. У зв'язку з цим керівництво ізолятора рекомендувало жіночій частині колективу не виходити на роботу.

У прес-службі Головного управління Нацполіції в Миколаївській області виданню підтвердили інформацію, що на лінію 102 із СІЗО надійшов сигнал про відмову кількох десятків підозрюваних заходити в камери.

Нині по периметру ізолятора перебувають співробітники патрульної поліції і Нацгвардії в екіпіровці, щоб уникнути ймовірних спроб підозрюваних втекти з території СІЗО. Інформації про поранених і постраждалих немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Миколаївському слідчому ізоляторі знайдено тіло Дмитра Леонова, соратника кримінального авторитета Михайла Титова по кличці "Мультик".