ua en ru

Негода в Україні: у Запоріжжі на три дні закриють школи

Негода в Україні: у Запоріжжі на три дні закриють школи Фото: сніг у місті (Надія Ковтан/РБК-Україна)

За прогнозами синоптиків завтра очікується чергове погіршення погодних умов

Через погіршення погодних умов у Запоріжжі з 1 по 3 березня закривають школи. Про це міський голова Володимир Буряк повідомив на своїй публічній сторінці у Facebook.

"Низька температура, ожеледь, сильний вітер, все ще нестабільна ситуація з грипом - все це фактори, які пов'язані з безпекою дітей. Ризикувати їхнім здоров'ям не маємо права", - зазначив Буряк.

За словами міського голови, він зважив усі "за" і "проти". Синоптики прогнозують завтра, 1 березня, чергове погіршення погодних умов.

"Упевнений, педагоги зможуть скорегувати свої програми, щоб безболісно для школярів надолужити згаяне", - додав Буряк.

Принял решение об отмене занятий в школах с 1 по 3 марта. Долго взвешивал все «за» и «против». Перевесило желание обезо...

Опубліковано Владимир Буряк. Официальная страница городского головы Запорожья 28 лютого 2018 р.

Як зазначає прес-служба міської ради, у Запоріжжі працюють 116 шкіл, ліцеїв, гімназій. У них навчаються понад 63 тисячі учнів.

Нагадаємо, від 27 лютого у Мелітополі Запорізької області через високу захворюваність на грип та ГРВІ усі школи міста закрили на карантин.

У Херсоні навчальний процес припинили від 27 лютого до 3 березня, у Сумах - від 26 лютого до 3 березня, в Ужгороді - до 5 березня.