ua en ru

Негода в Україні: у Вінницькій області обмежено рух вантажного транспорту

Негода в Україні: у Вінницькій області обмежено рух вантажного транспорту Фото: обмеження руху (facebook.com/rostyslav.behesh)

Рух обмежено на ділянці від м. Немирів до кордону з Черкаською областю

Через негоду в Україні на території Вінницької області обмежено рух вантажного транспорту. Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Укравтодору" у Facebook.

Як зазначається, сьогодні станом на 18:00 у Вінницькій області мають місце значні перешкоди для дорожнього руху у вигляді снігових переметів та ожеледі на проїзній частині ділянки автомобільної дороги М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам'янка (ділянка від м. Немирів до кордону з Черкаською областю) які виникли внаслідок сильного снігопаду та вітру.

"Прийнято рішення про обмеження на рух багатоосних вантажних транспортних засобів по ділянці автомобільної дороги М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам'янка на час необхідний для усунення наслідків негоди та приведення проїзної частини автодоріг у стан безпечний для руху транспортних засобів", - йдеться у повідомленні.

УВАГА! ВВЕДЕННЯ ОБМЕЖЕНЬ Вінницька область Станом на 18 год. 00 хв. 18.12.2017 року мають місце значні перешкоди для д...

Опубліковано Укравтодор 18 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у понеділок, 18 грудня, в'їзд фур та вантажівок на територію Києва обмежений у зв'язку з погодними умовами.