ua en ru

На в'їзді в Київ обмежили рух транспорту через погодні умови

На в'їзді в Київ обмежили рух транспорту через погодні умови Фото: сніг на дорогах (kievcity.gov.ua)

Обмеження дозволять, зокрема, мінімізувати виникнення заторів на автошляхах

У понеділок, 18 грудня, в'їзд фур та вантажівок на територію Києва обмежений у зв'язку з погодними умовами. Про це повідомили на сайті КМДА.

"За інформацією Українського гідрометцентру, 18 грудня в столиці очікується ускладнення погодних умов: вранці та вдень сильний сніг, хуртовина, пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця. Очікується утворення снігового покриву висотою 5-10 см", - йдеться в повідомленні.

Також в КМДА додали, що обмеження дозволять мінімізувати виникнення заторів на автошляхах та забезпечити рух снігоприбиральної техніки.

Крім цього, Управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА закликало водіїв бути уважними та обережними на дорогах столиці.

"В умовах ускладнення погодних умов водіям приватних авто рекомендується по можливості утримуватися від поїздок на власному транспорті та дотримуватися правил паркування, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки", - йдеться в повідомленні.

У той же час пішоходам рекомендується рухатися по тротуарах з обережністю, переходити дорогу лише у встановлених для цього місцях, бути обережними та обачними.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко 10 грудня 2017 року, перевірив, як прибирають столичні вулиці під час першого снігопаду.