ua en ru

Негода в Україні: в Одесі продовжили скасування занять у школах та садочках

Негода в Україні: в Одесі продовжили скасування занять у школах та садочках Фото: скасування занять (pixabay/comcoyot)

Заняття 3 березня рекомендують перенести на 17 березня

У зв'язку зі складними погодними умовами в Одесі скасування занять в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах міста продовжили до 2 березня включно. Про це повідомляють на офіційному сайті міста.

Рішення ухвалили 1 березня 2018 року на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) виконавчого комітету Одеської міськради.

Як зазначила директор департаменту освіти і науки Одеської міської ради Олена Буйневич, у зв'язку з тим, що субота, 3 березня, офіційно є робочим днем, департамент буде рекомендувати директорам шкіл перенести заняття з 3 березня на 17 березня 2018 року.

"У дитячих садках продовжують працювати чергові групи, які беруть дітей у разі потреби. За інформацією департаменту освіти і науки, чергові групи в дошкільних закладах відвідують від 7 до 10 відсотків вихованців", - зазначають у повідомленні.

За інформацією Гідрометцентру, в Одесі з 27 лютого по 1 березня випало 38 мм опадів, що становить 93% місячної норми (41 мм).

Нагадаємо, станом на 9:00 1 березня через погіршення погодних умов в Одеській області у 640 освітніх закладах було призупинено навчання.