ua en ru

Негода в Україні: у частині Луганської області відновили електропостачання

Негода в Україні: у частині Луганської області відновили електропостачання Фото: електропостачання в Старобільську відновлено (РБК-Украъна)

Після ремонту відновлено електропостачання у Старобільському районі

У Старобільському районі (Луганська область) відновили електропостачання, яке було призупинене у зв'язку з негодою. Про це повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

"Після проведення ремонтних робіт відновлено електропостачання у Старобільському районі Луганської області", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у четвер, 1 березня, через знеструмлення насосної станції Комунального підприємства (КП) "Вода Донбасу" було припинено водопостачання у дев'яти населених пунктах Донецької області.

Раніше повідомлялося, що через негоду в Україні в Луганській області у четвер, 1 березня, без світла залишились 2036 споживачів на підконтрольній території Луганської області. Станом на ранок 1 березня були повністю знеструмлені п'ять населених пунктів (Фомівка, Преображенне, Новозванівка, Вискриле, Байдівка) частково - ще чотири (Гончарівка, Троїцьке, Шульгинка та Половинкине).