ua en ru

Негода в Україні: на Донбасі 9 міст залишились без води

Негода в Україні: на Донбасі 9 міст залишились без води Фото: кран (УНІАН)

Через знеструмлення насосної станції КП "Вода Донбасу" припинено водопостачання в деяких містах Донецької області

Через знеструмлення насосної станції Комунального підприємства (КП) "Вода Донбасу" припинено водопостачання в деяких населених пунктах Донецької області. Про це повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України.

"Через знеструмлення насосної станції КП "Вода Донбасу" припинено водопостачання на Покровськ, Мирноград, Добропілля, Новогродовку, Вугледар, Волноваху, Докучаєвськ та Маріуполь", - йдеться в повідомленні.

Крім того, зазначено, що в Новолуганському у зв'язку з погодними умовами без води залишаються 25 п'ятиповерхівок. Стався прорив на водогоні Ду-200мм. Ремонтні роботи заплановані на завтра.

Нагадаємо, через негоду в Україні у Луганській області у четвер, 1 березня, без світла залишилися 2036 споживачів на підконтрольній території Луганської області. Відзначається, що повністю знеструмлено п'ять населених пунктів (Фомовка, Перетворення, Новозвановка, Вискриле, Байдівка) частково - ще чотири (Гончарівка Троїцьке, Шульгинка і Половинкине).