ua en ru

Негода в Одесі: в Одеській області припинено заняття в 337 освітніх установах

Негода в Одесі: в Одеській області припинено заняття в 337 освітніх установах Фото: негода зупинила заняття в 337 навчальних закладах Одеської області (РБК-Україна)

Негода залишила вдома школярів 9 районів, 2 міст та 5 громад

З-за погіршення погодніх умов в дев'яти районах, двох містах та п'яти ОТГ Одеської області призупинено навчальний процес, це 337 освітніх установ регіону. Про це стало відомо у ході засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Одеської обласної державної адміністрації, повідомляє прес-служба обладміністрації.

"У деяких районах Одеської області, за рішенням місцевої влади та районних державних адміністрацій обмежено відвідування шкіл та дошкільних навчальних закладів. Це, загалом, 337 освітніх установ регіону. В залежності від погодних умов, завтра буде прийматися рішення, відновлювати навчальний процес чи ні. Ситуація контрольована", - повідомив губернатор області Максим Степанов.

Таким чином, навчання призупинено у Арцизькому, Біляївському, Кілійському, Лиманському, Овідіопольському, Ренійському, Роздільнянському, Татарбунарському та Ізмаїльському районах Одеської області. Також навчальний процес тимчасово зупинений у Тузловской, Маразліївської, Расцветовской, Затишанської і Авангардовской об'єднаних територіальних громад, а також у містах Одеса та Ізмаїл.

В Одеській області мобілізовано екстрені та оперативні служби для запобігання і ліквідації можливих наслідків стихії. Цілодобово працює штаб з питань негоди.

Нагадаємо, через негоду в Україні на територію Одеси обмежений в'їзд вантажного та великогабаритного транспорту.