ua en ru

Трохи засмучений, тому що Україна була ближче до перемоги, - Шевченко

Трохи засмучений, тому що Україна була ближче до перемоги, - Шевченко Фото: Андрій Шевченко

Новий тренер - про перший матч

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко залишився задоволеним рівнем взаємодії футболістів на поле під час гри з Ісландією. Про це повідомляє канал "Футбол 1".

"Я вважаю, що було набагато більше позитиву, ніж негативу. Ми грали з непростою командою, яка знайде шанс забити. Тому найголовніше було — убезпечити наші ворота. Не завжди вийшло. Я задоволений роботою команди. Ми були ближчими до перемоги. Судячи з незабитому пенальті, ми втратили два очки. Ісландія — серйозний суперник. І, на мій погляд, ми досягли хорошого результату", - сказав Шевченко.

"Флангові захисники зіграли дуже добре. У футболі без помилок не буває. Але я задоволений їх грою, більшу частину гостроти ми створювали після атак з флангів. Той обсяг роботи, який зробив нападник і інші гравці, змусили Ісландію опуститися глибоко до своєї штрафної. Факт в тому, що до кінця гри вони майже зупинилися. Ми повинні були балансувати, тому що Ісландія — суперник, який в будь-який момент може знайти шанс для взяття воріт. Сьогодні я отримав більше відповідей для себе. Незважаючи на порожній стадіон, ми чули вболівальників. Ми вдячні їм за підтримку", - продовжив тренер.

"Трохи засмучений, тому що ми були ближчими до перемоги. Але сьогодні більше відповідей, ніж питань. Сьогодні більше позитивних моментів. Кожен гравець — ключовий в команді. Хтось виконує чорнову роботу і створюють вільні зони, а інші входять в них. Те, що Зінченко отримував вільні зони, заслуга команди і, зокрема, Коваленко, який просто не зупинявся. Я радий, що Зінченко перейшов в команду, де йому дадуть можливість грати. Ми розраховуємо на Ротаня, як на футболіста і лідера колективу. Ми бачили, що Сидорчук підсів і ми його замінили. Точно так само і по Зінченко. Шахов регулярно грає за свій клуб і знаходиться в хорошій формі", - додав 39-річний фахівець.

Нагадаємо, матч між Україною та Ісландією завершився внічию 1-1.