ua en ru

Ми трохи змінимо систему гри у матчі з Мальтою, - Шевченко

Ми трохи змінимо систему гри у матчі з Мальтою, - Шевченко Фото: Андрій Шевченко

Головний тренер збірної України хоче дати можливість зіграти новачкам

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко заявив, що хоче дати можливість зіграти всім новачкам "синьо-жовтих". Про це наставник національної команди розповів на прес-конференцію після прильоту команди в Австрії напередодні товариського матчу з Мальтою, повідомляється на сайті Федерації футболу України.

"Можливо, ми трохи змінимо систему гри у матчі з Мальтою, оскільки хочемо дати можливість зіграти всім. Якщо команда зможе адаптуватися, це дасть нам певний сигнал. У Мальти є чотири гравці, які виступають у європейських чемпіонатах. Команда - вікова, грає в оборонний футбол. Це буде хороший тест для нас", - сказав Шевченко.

"Ми повинні будемо маневрувати, добре мінятися флангами і використовувати короткий і середній пас. І, звичайно ж - завершення атак. Наша задача - постаратися реалізувати якомога більше моментів. Подивимося на реалізацію і на те, в якому стані знаходяться наші гравці атаки", - додав наставник национальної збірної.

Нагадаємо, півзахисник "Динамо" і збірної України Денис Гармаш був змушений закінчити тренування раніше за всіх своїх партнерів по національній команді через проблеми зі здоров'ям.