ua en ru

За тиждень в зоні проведення АТО було зафіксовано 26 безпілотників

За тиждень в зоні проведення АТО було зафіксовано 26 безпілотників Фото: Олег Слободян

Безпілотники були відслідковані практично у всіх районах уздовж лінії бойових зіткнень

В зоні проведення антитерористичної операції за минулий тиждень зафіксовано проліт 26 літальних апаратів бойовиків. Про це в ході брифінгу заявив прес-секретар голови Державної прикордонної служби України (ДПС) Олег Слободян, передає кореспондент РБК-Україна.

"Упродовж тижня дещо зменшилася активність ведення повітряної розвідки за допомогою безпілотних літальних апаратів. З часу нашого останнього брифінгу, 25 червня, в смузі безпеки вздовж лінії бойових зіткнень прикордонники зафіксували 26 літальних апаратів. Всі вони були відслідковані практично у всіх районах уздовж лінії бойових зіткнень", - заявив Слободян.

Нагадаємо, за інформацією заступника керівника спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Олександра Хуга, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) продовжують глушити безпілотники місії ОБСЄ.

Раніше, 1 липня лідер групи "Інформаційне опір" (ІС), народний депутат України Дмитро Тимчуксообщал, що в Горлівку (Донецька область) прибули російські підрозділи БПЛА (15 одиниць) і взвод РЕБ.