ua en ru

"Нацкорпус" заявив про напад на приймальню Білецького в Києві

"Нацкорпус" заявив про напад на приймальню Білецького в Києві Фото: напад на приймальню Білецького (facebook.com/NationalCorpsOfficial)

Невідомі облили вікно адміністратора Білецького фарбою

У Києві на Оболоні невідомі облили фарбою приймальню нардепа Андрія Білецького. Про це йдеться в повідомленні партії "Національний корпус" у Facebook.

Повідомляється, що вночі невідомі скоїли напад на приймальню Білецького. Зокрема, вони облили фарбою вікна офісу і кинули в нього молоток. У "Нацкорпусі" також зазначили, що біля офісу виявили піротехніку.

"Нацкорпус" заявив про напад на приймальню Білецького в Києві

Фото: напад на приймальню Білецького (facebook.com/NationalCorpsOfficial)

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що представники "Національного корпусу" провели акцію під Міністерством закордонних справ України (МЗС) з вимогою до Павла Клімкіна вислати з України угорського консула на Закарпатті.

Відзначимо, минулого тижня розгорівся скандал після того, як на відео зафіксували видачу громадянам України угорських паспортів у Берегові. Даний процес супроводжувався інструктажем про те, що не варто повідомляти владі про другий паспорт. Також на відео зафіксовано, як українці зачитують клятву, в якій обіцяють вважати Угорщину своєю батьківщиною.